XICHANG

HOTEL\

XICHANG VENICE HOTEL

西昌威尼斯酒店

PROJECT INFORMATION / 項目信息

Developer: Three thousands sojourn hotel.
Location: luzhou city, Xichang province
Area: 190,000 m2
Design Scope: Architectural design, Interior design
Time of Design: June 2018
Completion Time:Ongoing

發展商/千世界(成都)房地产经纪有限公司;
專案地點/四川省西昌市;
專案面積/190,000㎡;
設計範圍/建築設計,室內設計;
設計時間/2018年6月;
竣工時間/進行中;
設計團隊/李想 段志強 葉歡 陳家煒 吳柏

Three thousand living in hotels origin: from passing to the depth of experience, travel is becoming more and more slow, more than seen, expect to find more We have a dream that such a hotel It can live a perfect fusion of travel and hotel public Spaces, which are characterized by four dimensional experience life aesthetics, through visual taste smell touch four dimensions, and lead the tourists enjoy local unique cultural customs Around three thousand living in hotels To travel is To Live. Living the life Brand concept, and the design will be hand in hand with travel map as the main concept, and its extended terrain anchor point element such as the longitude and latitude in different forms throughout the space, make the hotel distinct themes, rich in memory.

三千旅居酒店• 缘起 :从浮光掠影到深度体验,旅行变得越来越「慢」,人们不止于看见,更期待发现。我们梦想着有这样一家酒店—它可以将居住与旅行完美融合,重构酒店公共空间,以「生活美学四维体验」为特色,通过视觉、味觉、嗅觉、触觉四个维度,带领旅客领略当地的独特人文风情。圍繞三千旅居酒店“To travel is to Live. 旅居即生活”的品牌理念,加設計将与旅行联系紧密的地图为主要概念,将其以及延伸出的地形、定位点、经纬度等元素以不同的表达形式贯穿各个空间,使酒店主题鲜明,富于记忆点。

酒店入口及外立面以民宿和現代酒店相結合的方式進行設計,使用較為質樸自然的材料來體現度假感;大堂空間脫離傳統的酒店形式,無論是在功能佈局還是服務模式方面都更為輕鬆自由。

The entrance and facade of the hotel are designed by combining the homestay and modern hotels, and the more simple and natural materials are used to reflect the sense of vacation. The lobby space is separated from the traditional hotel form and is more relaxed in both functional layout and service mode

大堂休閒區著力營造悠閒舒適的氛圍,並運用隨性的佈局形式為在此休憩的客人提供了豐富的選擇;體驗長廊以“旅途中的風景”為概念,將其用抽象、意境感的方式來呈現一段美麗、夢幻的“旅程”。

The lobby leisure area strives to create a relaxed and comfortable atmosphere, and provides a variety of choices for the guests who rest here with the casual layout. The long corridor, with the concept of scenery in the journey, presents a beautiful and dreamy journey in the way of abstract artistic conception.

TOP

BACK TO

HOTEL

返回/酒店類