GUANGZHOU

BUSINESS\

GUANGZHOU Île RESTAURANT

广州Île餐厅

PROJECT INFORMATION / 項目信息

Design unit: ADD design Co., Ltd.
Location: Guangzhou city, Guangdong province
Area: 1,500 m2
Design Scope: Interior design
Time of Design: May 2019
Completion Time: Feb. 2020
Design Team: Shaun Lee, Ye Huan, Chen Jiawei

設計單位:加設計有限公司
專案地点:廣東省广州市
專案面積:1,500平方米
設計範圍:室內設計
設計時間:2019年05月
竣工時間:2020年2月
設計团队:李想 葉歡 陳家煒

Île is derived from the French "island", this is a mysterious, elegant, vivid and artistic high-end restaurant. Comfortable colors and soft textures enable the restaurant to establish an emotional connection with customers, creating an intimate space mood, encouraging people to talk, explore and share here. The designer creates an exquisite and delicate space experience with elegant and restrained spatial language. It combines the characteristics of romanticism and modernism, and interweaves the rocks, wind, bird calls and fine sand of the island with visual emotions, and finally creates a beautiful world with multiple senses. Dining here is an artistic journey.

Île源自法語的“海島”,這是一間神秘,優雅,生動,藝術的高檔餐廳。舒適的色調和柔和的紋理使餐廳與顧客建立情感聯繫,創造出具有親近感的空間情緒,鼓勵人們在此對話、探索和分享。設計師以優雅而克制的空間語言營造出一種精緻而細膩的空間體驗。它結合了浪漫主義與現代主義的特徵,把海島的岩石,風聲,鳥叫和細沙以視覺情緒交織在一起,最終營造出一個具有多重感官的優美世界。在這裏用餐,進行的是一場藝術之旅。

拱形走廊和臺階的設計讓空間層次豐富,這些精心排布的停留空間帶來了遙遠的聽覺、視覺和觸覺質感,使客人們在空間的變換中體驗到層出不窮的新意。

The design of arched corridors and steps enriches the spatial hierarchy. These carefully arranged stay spaces bring distant sense of hearing, vision and tactility, allowing guests to experience endless new ideas in the transformation of space.

深淺不一的石磚冒著醉人的柔光,如同夜間在海島上赤腳踩在月光裏的石子上。設計師設法在餐廳創造了一種優雅而愜意的慵懶感受。

The stone bricks of different shades brave the intoxicating soft light, like stepping barefoot on the rocks in the moonlight on an island at night. The designer managed to create an elegant and cozy lazy feeling in the restaurant.

TOP

BACK TO

BUSINESS

返回/商業類